Fordítási gyorssegély

Ha sürgős segítségre van szüksége...

Gyorssegély

Most kihez forduljak!?


Szűcs-Ivády Tamara, német szakfordító
Szűcs-Ivády Tamara, német szakfordító

Bizonyára Önnel is megtörtént már, hogy csak egyetlen szakszót nem ért, csak egyetlen hivatalt kellene felhívnia, vagy kapott egy rövidke levelet, amelynek nem érti a tartalmát és még egy összeg is szerepel rajta!

Ilyen esetekben nem feltétlenül bízunk meg "hivatalos" úton fordítót vagy tolmácsot, mert úgy gondoljuk, nem érné meg anyagilag, de egy szakember válasza/segítsége elkelne az Ön sikere, nyugalma vagy biztonsága érdekében.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Néhány perces ügyeket - méltányos kereteken belül - a normál óradíjak töredékéért segítünk megoldani, hogy gördülékenyen menjen tovább a napja!

Hogyan működik a "Gyorssegély" szolgáltatás?

Ha kapott egy levelet,

ha körülményes, megbízásos út nélkül szeretne néhány sort fordító segítségével minél hamarabb megfogalmazni,

ha fontos elintéznivalója van, amelyhez fel kellene hívnia pl. egy hivatalnokot,

ha bármilyen, fordítással kapcsolatos szakmai kérdése van,

írjon e-mailt az info@proforditas.com-ra vagy hívja a kapcsolat menüpont alatt megadott telefonszámok valamelyikét.

A lehető leghamarabb segítünk Önnek a probléma megoldásában. A díjazás ebben az esetben 1 EUR/perc (400 HUF). Az ilyen feladatokat jellemzően 5-10-15 perc alatt el lehet intézni, így akár 5-10-15 euróért kaphat szakmai tanácsot, segítséget.

A szolgáltatás díja banki átutalással vagy PayPalon keresztül, előre teljesítendő. A szolgáltatás nyújtását a banki átutalás igazolásának bemutatásakor vagy a díj beérkezésekor (a hamarabbi időpont) azonnal megkezdjük.