A megrendelés menete

Átlátható, gyors és egyszerű folyamatok

1. Kérjen kötetlen árajánlatot az Ajánlati űrlap kitöltésével a Home (https://www.proforditas.com/) kezdőlapon, vagy írjon az info@proforditas.com e-mail-címre. (FIGYELEM! Ld. Adatvédelmi tájékoztató - az ajánlati űrlapon keresztül csatolt fájlok biztonságáért az iroda nem vállal felelősséget.)

Adja meg a kapcsolattartási adatait és írja meg nekünk, miben lehetünk a segítségére. Gyorsabb, ha egyúttal csatolja is a fordítandó anyagot. Fontos, hogy jelezze felénk a fordítás sürgősségét.

2. A lehető leghamarabb, de legkésőbb 24 órán belül megküldjük az árajánlatot. 

Az árajánlat elkészítésének alapja az Árak (https://www.proforditas.com/arak/) menüpont alatt található árlista.


3. Amennyiben elfogadja az ajánlatot, kérjük, írásban jelezze azt vissza felénk. Ebben az esetben díjbekérőt állítunk ki. A fizetési határidő legkésőbb a fordítás teljesítésének, ill. postára adásának (a megbízás jellegétől függően) dátuma.

Fizetés banki átutalással vagy PayPalon keresztül lehetséges. (ld. Impresszum)

Az ajánlat elfogadásával az Ügyfél kötelezettséget vállal arra, hogy a megállapodott határidőn belül megfizeti a szolgáltatás díját. (ld. ÁÜF)

Szakfordítás, német ügyintézés, német tolmácsolás
Szakfordítás, német ügyintézés, német tolmácsolás


4. A fordítás megküldése e-mailben vagy postára adása (a megbízás jellegétől függően). 

Fizetési határidő: kérjük, legkésőbb a teljesítés napján küldje el részünkre a banki átutalásról szóló bizonylatot. A szolgáltatás a Felek közötti kölcsönös bizalomra épül. Az Iroda igazolja a megrendelt szolgáltatás elkészítését, az Ügyfél pedig igazolja a vételár megfizetését.

A jóváírást követő legkésőbb 1 munkanapon belül kiállítjuk és elektronikus formában megküldjük a számlát. Külön kérésre postázzuk is.