Kornélia Nelli
Gyula
Virginia
Feri


"Tisztelt Profordítás, Tisztelt Szűcs-Ivády Tamara. Tiktokon való szörfözés útján találtam Rád, amiért nem tudok elég hálás lenni. Munkáddal, kimondhatatlanul elégedett vagyok. Gyors és pontos és ami fontos látszik, hogy alapos munkát végzel. Nem csak a munkádat szerettem volna minősíteni, hanem Téged is. Ilyen elbűvölően kedves, barátságos, segítőkész, tisztelettudó EMBERREL, még sosem találkoztam. Számomra egy igazi kincs vagy és köszönöm, hogy Rád találtam. Köszönöm, hogy a nap bármely szakában segítesz Nekem. Köszönöm az eddigi munkádat. Ha nem haragszol, további munkákkal is megbíználak. Én ajánlom a Profordítást mindenkinek. Hogy miért? - Mert egyszerűen: a legjobb."

Kornélia Nelli


"Már 3 éve látogatom az órákat, sokat tanultam, az oktatás a saját tempómban halad. Az órabeosztás rugalmas, tervezhető, jó hangulatú, színvonalas órákon veszek részt. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Gyula

"A német nyelv tanulását alaptudás nélkül itt kezdtem el tanulni. A tananyagok könnyen értelmezhetőek és jól tanulhatóak voltak. A tanulás menete személyre szabott volt. Így nem volt nyomás, hogy anélkül mentünk volna tovább, hogy az előzőt ne értettem volna! Az órarend szintén nagyon rugalmas volt, teljes mértékben az én szabadidőmhöz volt szabva! Az órák mindig jó hangulatban teltek, soha nem volt unalmas. Csak hálával és jó érzéssel tudok visszagondolni! A Profordítás segítsége nélkül nagyon nehezen tudnám azt a munkát csinálni, amit mostanában csinálok!

Feri

"2022-ben tanultam németet a Profordításnál, és a tanítási módszerek nagyszerűek. Nagyon világos és tömör. Nem pazarolja az idejét értelmetlen háttérinformációk magyarázatára, és mindig tart előadásokat azzal a szándékkal, hogy segítsen megérteni az anyagot. Az órák lebilincselőek, hasznosak voltak, és nagyon türelmes volt. Segített megérteni több iskolai kurzus tartalmát, és segített az érettségi vizsgámon. Bátran ajánlom mindenkinek, aki érdeklődik a némettanulás iránt, esetleg helyes német fordításra van szüksége vagy aki szintén Németországban él."

Virginia és a Mándoki család